Известие

Collapse
No announcement yet.

Фиат Груп + Крайслер = ?

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

Първоначално публикувано от pinko Покажи съобщение
    Повечето платформи на Крайслер всъщност са мерцедесови.

Например 300С на практика е Е-класа с друга каросерия.
    е именно де !

на е-класата платформата смятам много добре знаеш от кога е ...
    sigpic
    днес съм в почивка ---

Comment

ей този 300 Ц е егати и евтино изглеждащ автомобил а като дизайн няма да го коментирам, че ще се напия от мъка ... те май затва се и разделиха щото някак си Мерцовете няма как да се продват в Америка ако не са баш Мерцове нали така ми се струва... ама като видях са се слели с Фиат ами ... дали да чакаме реално SUV от Алфа и на Пинко да не му се налага да си купува ТИР-ове повече ???!!!
      Tormentvm In Dvm Demens

Comment

Първоначално публикувано от Pinky Покажи съобщение
        ?
        Един вид Крайслер им преотстъпват 35% без да получават някакви пари или активи а срещу бъдещи ползи от съвместната им работа.

Comment

Първоначално публикувано от pavlin Покажи съобщение
          Един вид Крайслер им преотстъпват 35% без да получават някакви пари или активи а срещу бъдещи ползи от съвместната им работа.
          Не е точно така.Срещу тези 35%,Крайслер получават достъп до технологиите на ФИАТ-груп за икономия на гориво и правене на издути от към коне малолитражки общо взето.Те нали знаеш,че тези технологии струват пари,който иска да ги вгражда в автомобилите си си заплаща или в случая на принципа на бартера.Силно се съмнявам,че това е правилен ход на фиат,та те Крайслер са много по-зле от тях.Почти беше на фалит положението при тях.
          sigpic155 1.9 TD,Lancia Lybra 1.9 jtd
          Ex...
          Alfa Romeo 155 2.0 8V TS,Alfa Romeo 1.8 8V TS,Fiat tempra

Comment

Първоначално публикувано от 155_8000rpm Покажи съобщение
            Не е точно така.Срещу тези 35%,Крайслер получават достъп до технологиите на ФИАТ-груп за икономия на гориво и правене на издути от към коне малолитражки общо взето.Те нали знаеш,че тези технологии струват пари,който иска да ги вгражда в автомобилите си си заплаща или в случая на принципа на бартера.Силно се съмнявам,че това е правилен ход на фиат,та те Крайслер са много по-зле от тях.Почти беше на фалит положението при тях.
            Ами ти казваш същото което аз казах само че с някои подробности, които дали са истина никой не знае. Иначе Крайслер са в криза но това се отнася и за другите автопроизводители в САщ и която е главно следствие от финансовата криза.

Comment

Първоначално публикувано от nightroller Покажи съобщение
              ей този 300 Ц е егати и евтино изглеждащ автомобил а като дизайн няма да го коментирам, че ще се напия от мъка ... те май затва се и разделиха щото някак си Мерцовете няма как да се продват в Америка ако не са баш Мерцове нали така ми се струва... ама като видях са се слели с Фиат ами ... дали да чакаме реално SUV от Алфа и на Пинко да не му се налага да си купува ТИР-ове повече ???!!!
              Е, тука изби рибата 300С в последният му вариант е всичко друго, но не и евтино изглеждащ автомобил. Качвал съм се за кръгче в едно Хеми 5,8, колата е трепач! Колкото до пластмасата в купето, всички американски коли са такива, пък и в алфите има бая пластмаса така чеееее..... Аз пък се надявам, чрез Крайслер Фиат/Алфа най-накрая да успеят да направят модел в класа на големите Мерцедеси, БМВ-та и Аудита.
              Giulietta 1,6 JTDm 2013
              156 SW 1,9 JTD 2003

Comment

Първоначално публикувано от pavlin Покажи съобщение
                Ами ти казваш същото което аз казах само че с някои подробности, които дали са истина никой не знае. Иначе Крайслер са в криза но това се отнася и за другите автопроизводители в САщ и която е главно следствие от финансовата криза.
                Така е да,обаче откакто се разделиха с мерцедес са много под вода.
                П.П. То и в европа има световна криза(тя за тва е световна,не щатска)
                Кви са тия мераци пък за вагони и влакови композици от вас бе.Не е ли по добре да шибнат един 5-6 литров мотор в 169 например отколкото да слагат GM малолитражки.
                Last edited by 155_8000rpm; d.m.y г., 21:05.
                Ex...

Comment

Първоначално публикувано от 155_8000rpm Покажи съобщение
                  Така е да,обаче откакто се разделиха с мерцедес са много под вода.
                  П.П. То и в европа има световна криза(тя за тва е световна,не щатска)
                  Кви са тия мераци пък за вагони и влакови композици от вас бе.Не е ли по добре да шибнат един 5-6 литров мотор в 169 например отколкото да слагат GM малолитражки.
                  Не е щото няма да насмогнем с проклетия акциз
                  Giulietta 1,6 JTDm 2013
                  156 SW 1,9 JTD 2003

Comment

Първоначално публикувано от RPWWD Покажи съобщение
                    Не е щото няма да насмогнем с проклетия акциз
                    Е пък който иска ние ще си търкаляме малолитражните фурии(кой twinspark кой jtd).Аз си представям TWINSPARK,ама старият(алфовият),обаче едно 5-6 литра в купето на една 75-ца битурбо с малко фейслифтче,абе бърза модерна бабичка(еееееееееееех мечтииииииии).
                    Ex...

Comment

Първоначално публикувано от RPWWD Покажи съобщение
                      Е, тука изби рибата 300С в последният му вариант е всичко друго, но не и евтино изглеждащ автомобил. Качвал съм се за кръгче в едно Хеми 5,8, колата е трепач! Колкото до пластмасата в купето, всички американски коли са такива, пък и в алфите има бая пластмаса така чеееее..... Аз пък се надявам, чрез Крайслер Фиат/Алфа най-накрая да успеят да направят модел в класа на големите Мерцедеси, БМВ-та и Аудита.
                      такаааа надявам се да не досаждам но колегата е имал изключително рядко щастие да прай кръгчета понеже този матор в Европа е ерес ще очаквам ЛС от колегата скоро да удваим в бира спора по въпросната тема а именно какво е това Хеми ?? и какво е това Крайслер 300 Ц
                      Tormentvm In Dvm Demens

Comment

такаааа надявам се да не досаждам но колегата е имал изключително рядко щастие да прай кръгчета понеже този матор в Европа е ерес ще очаквам ЛС от колегата скоро да удваим в бира спора по въпросната тема а именно какво е това Хеми ?? и какво е това Крайслер 300 Ц
                        Тва е добра идея Тоя мотор сега има една готина характерестика да работи на 4 цилиндъра на ниски обороти, с цел икономия (20/100 в София), и като го понастъпиш да включи и другите 4 да ги докара пак до толкова, но на извънградско 300 C е една от мечтите ми, но за съжаление все още малко скъпа за мен
                        Giulietta 1,6 JTDm 2013
                        156 SW 1,9 JTD 2003

Comment

колега, ако идеш в Америка ич нема да е скъпо
                          Tormentvm In Dvm Demens

Comment

колега, ако идеш в Америка ич нема да е скъпо
                            Дай боже! Имам някакви планове за американска кола, но бях загледал един Додж Калибър(че е по-евтин), успея ли да се организирам за Щатите,обаче, "одмах" скачам на една гангстерска лимузина
                            Giulietta 1,6 JTDm 2013
                            156 SW 1,9 JTD 2003

Comment

начи аз доколкото виждам се приближаваме все повече до алкохолно отравяне смисъл ше развием ени тези които в крайна сметка ще те доведът до истеричното търсене на Алфа 166 с двувален дизел със 174 коня който захапват пътя и го разхвърлят на парчета зад колата и тогава ще си говорим за Хеми и други подобни бири
                              Tormentvm In Dvm Demens

Comment

начи аз доколкото виждам се приближаваме все повече до алкохолно отравяне смисъл ше развием ени тези които в крайна сметка ще те доведът до истеричното търсене на Алфа 166 с двувален дизел със 174 коня който захапват пътя и го разхвърлят на парчета зад колата и тогава ще си говорим за Хеми и други подобни бири
                                Прав си, да му се не види! Планираш ли да се появяваш на срещата на 24-ти пред Невски? Може да се домъкна със спалния вагон, и да видим кво ще стане?
                                Giulietta 1,6 JTDm 2013
                                156 SW 1,9 JTD 2003

Comment

Working...
                                X